Buro Zuidema
Het Hoekje 20
7913 BC Hollandscheveld
Telefoon: 06 292 259 53
Email: info@burozuidema.nl
 
 
 
 

©Buro Zuidema

 

Bedrijfsprofiel.

Buro Zuidema werd in 1995 opgericht door Henk Zuidema en is gevestigd in een door ons zelf ontworpen pand in het Drentse Hollandscheveld. Het pand voldoet uiteraard aan onze persoonlijke voorkeuren en is tevens het ultieme visitekaartje voor ons bedrijf.

Buro Zuidema is een ontwerp- teken en adviesburo dat allerlei soorten bouwwerken ontwerpt, van dakkapel tot kantoorgebouw, voor nieuwbouw, renovatie en uitbreiding of verbouw.

Verder adviseert Buro Zuidema u over de regels die in het bouwbesluit, bestemmingsplannen en welstandsnota’s staan .
Doordat Buro Zuidema in diverse gemeenten werkt, zijn wij inmiddels goed op de hoogte van de regels in deze verschillende gemeenten, dus kunnen wij u prima helpen bij alle voorkomende problemen.

Buro Zuidema werkt ook voor een aantal aannemers, maar is niet aan hun verbonden, u bent dan ook ten allertijde vrij in uw keuze van aannemer.

Het werkgebied van Buro Zuidema is voornamelijk de noordelijke gemeenten, maar er zijn ook projecten geweest in Macedonië en op Curaçao, van een echt werkgebied is dus eigenlijk geen sprake. Dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op ongeacht uw woonplaats.